صفحه نخست

فرهنگ و هنر

اقتصادی

عمومی

حوادث

سیاسی

علم و فناوری

اجتماعی

ورزشی

اخبار
چاپ

60 درصد صادرات مازندران صنایع غذایی تشکیل می دهد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با اشاره به وجود 570 واحد صنعتی غذایی در استان گفت: 60 درصد صادرات استان را محصولات کشاورزی و صنایع غذایی تشکیل می دهد.

کد خبر : 35985

تاریخ انتشار : 24/09/1394 - 18:33


60 درصد صادرات مازندران صنایع غذایی تشکیل می دهد

به گزارش خط امید بهشهر، محمد محمد پور عصر سه شنبه در حاشیه افتتاح نمایشگاه صنایع غذایی مازندران در محل دائمی نمایشگاه بین المللی قائمشهر به خبرنگاران افزود: به رغم وجود محصولات کشاورزی در استان اما صنایع تبدیلی در برخی از بخش ها با کمبود مواجه هستیم.
وی به اهمیت و اثر گذاری غذای سالم برای جسم و روان انسان اشاره کرد و گفت: امروز دغدغه داشتن غذای سالم در همه جوامع وجود دارد.
وی با بیان اینکه محصولات صنایع غذایی مازندران رتبه و اعتبار جهانی دارد، خاطر نشان کرد: امروز برند کاله صنعت غذای مازندران ،در دنیا افتخاری برای ایران است.
محمد پور گفت: برند صنایع غذایی مازندران در صنایع غذایی مسکو که بیش از یک هزار و 500 صنعت غذای دنیا حضور دارند ، جایگاه ویژه ای دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران وضعیت تولید و پرورش انواع ماهی به ویژه ماهیان سردآبی استان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: هنوز در صنعتی و فرآوری ماهیان در استان فقیر هستیم.
محمد پور از سرمایه گذاران خواست تا با مشارکت در صنایع غذایی ماهی مشارکت جدی داشته باشند.
وی به وجود کارخانه های آرد با تجهیزات و امکانات پیشرفته استان مازندران اشاره کرد و گفت: از آنجائیکه مسیر ترانزیت گندم از روسیه و قزاقستان به انبار غلات در بندر امیر آباد وجود دارد، فرصتی مناسب برای سرمایه گذاران است تا با خرید گندم از این دو کشور و تبدیل آن به آرد در کارخانه های آرد استان ، محصول را به بازارهای عراق و افغانستان صادر کنند.
وی معافیت های گمرگی واردات گندم و صادرات آرد را یکی از مزیت های مهم برای سرمایه گذاران در استان مازندران برشمرد و گفت: تا کنون سه هزار تن گندم از روسیه و قزاقستان خریداری و با ترانزیت به استان و تبدیل به آرد ، صادرات صورت گرفته است.
محمد پور گفت: در بخش صنعتی سازی و کنسانتره میوه و سبزی در استان مازندران نیز ضعیف هستیم.
وی با بیان اینکه باید واریته های باغات استان مازندران برای صنعتی شدن محصولات باغی اصلاح شود، گفت: باید به فرآوری سبز در استان توجه کنیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران وجود کارخانه های لبنی در استان را یک فرصت برای افزایش تولید شیر در استان دانست و گفت: در حالی که واحد های لبنی استان روزانه به دو هزارو 500 تن شیر نیاز دارند ، ولی عمده شیر مورد نیاز این واحد ها از 16 استان کشور واردمی شود.
وی خواستار تامین شیر در داخل استان مازندران برای واحد های لبنی شد و ادامه داد: اکنون به دلیل واردات شیر از استان های مختلف کشور هزینه تمام شده شیر بالا است.
وی گفت: پیشرفت صنعت لبنی استان مازندران تا حدی بالا رفته که اکنون پینر پردازش شده را که تولید آن سه سال طول می کشد را ، انجام می دهیم.
وی با بیان اینکه مازندران از دیر باز در حوزه دانه های روغنی پیشگام بوده است ، گفت: امروز تامین روغن خوراکی کشور در استان با مشکل مواجه شده است.
وی ادامه داد: کارخانه های روغن مازندران به دلیل نداشتن مواد اولیه به صورت کارمزدی برند دانه های روغنی دیگر شرکت های خارج از استان را تولید می کنند.
صنایع غذایی مازندران با شرکت 50 غرفه در گروهای مختلف صنعت غذا با شعار نشاط و سلامتی از امروز به مدت چهار روز دایر است.


منبع : ایرنا

 

 

  

دیدگاه شما در مورد : 60 درصد صادرات مازندران صنایع غذایی تشکیل می دهد

60 درصد صادرات مازندران صنایع غذایی تشکیل می دهد

  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین
  • rss
  • آرشیو

 

 

مبلمان ماهور بهشهر