صفحه نخست

فرهنگ و هنر

اقتصادی

عمومی

حوادث

سیاسی

علم و فناوری

اجتماعی

ورزشی

اخبار
چاپ

تهدید های سلامت غذایی مازندران مورد بررسی قرار می گیرد

رییس انجمن صنایع غذایی مازندران گفت: به مناسبت روز جهانی غذا ،با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان ، تهدیدات سلامت غذایی در مازندران مورد بررسی قرار می گیرد.

کد خبر : 32212

تاریخ انتشار : 16/07/1394 - 08:35


تهدید های سلامت غذایی مازندران مورد بررسی قرار می گیرد

به گزارش خط امید بهشهر، اسماعیل خاتمی مقدم افزود: به همین منظور همایش صنایع غذایی مازندران ، هفته آینده بیست و دوم مهر ماه در ساری برگزار می شود. 
وی اضافه کرد: شعار امسال انجمن صنایع غذایی حمایت اجتماعی از کشاورزی و شکستن چرخه فقر روستایی است و اشاعه و ترویج فرهنگ تولید غذای سالم و امنیت غذایی از اهداف اصلی این همایش است.
رییس انجمن غذایی مازندران گفت: در این همایش آخرین وضعیت صنایع غذایی ،تهدید و فرصت های پیش رو مورد نقد و بررسی قرار می گیرد.
خاتمی مقدم بیان داشت: واحد های نمونه کیفی صنایع غذایی مازندران نیز در این همایش مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.
در این همایش نمایندگان سازمان بهداشت جهانی، فائو، کانون صنایع غذایی ایران، انجمن صنایع لبنی ایران , مدیران سازمان های مرتبط با صنایع غذایی ،شرکت تعاونی تولیدکنندگان لبنیات مازندران، انجمن صنفی تولیدکنندگان آرد استان، خانه صنعت، معدن وتجارت، انجمن های وابسته و اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی استان دعوت هستند.
بر اساس امار بانک اطلاعاتی انجمن صنایع همگن غذایی و دارویی مازندران ،450 واحد صنایع غذایی در استان شناسایی شده است که 315 واحد آن توسط سازمان صنعت و معدن و 135 واحد توسط جهاد کشاورزی مجوز فعالیت بهره برداری دارند.
از مجموعه 450 واحد صنایع غذایی شناسایی شده در مازندران حدود نیمی از این واحد ها برابر با 200 واحد فعال هستند که البته تمامی آنان به طور میانگین کمتر از 50 درصد ظرفیت فعالیت دارند.
450 واحد شناسایی شده صنایع غذایی مازندران در 9 گروه لبنی، آرد، فرآورده های گوشتی ، روغن، بسته بندی، کنسرو غیر گوشتی ، فرآورده های آردی ، نوشیدنی و کشتارگاه طیور فعالیت دارند.
نیاز سالانه واحد های صنایع غذایی در گروه های مختلف در مازندران ، گندم 500هزار تن ، تخم مرغ 900تن ، گوشت قرمز 30 هزار تن ، ماهی کنسروی دو هزار تن ، نمک چهار هزار تن ، روغن 17هزار تن و شیر خشک چهار هزار تن است که از 50 تا 100 درصد مواد اولیه مورد نیاز واحد های صنایع غذایی خارج از استان تامین می شود.
سالانه بیش از 700 هزار تن شیر در کارخانه های لبنیاتی استان مازندران به عنوان مواد اولیه مصرف می شود که فقط 30 درصد آن در استان تامین می شود و بقیه با هزینه حمل چندین میلیاردی از دیگر استان های کشور وارد می شود.
مازندران 460 هزار هکتار اراضی زراعی و باغی دارد و رویکرد جدی در توسعه استان توجه به حوزه کشاورزی و گردشگری است.
ضریب کشت در مازندران 35/1 درصد و حدود دو برابر میانگین هفت دهم درصدی کشور است.


منبع : ایرنا

 

 

  

دیدگاه شما در مورد : تهدید های سلامت غذایی مازندران مورد بررسی قرار می گیرد

تهدید های سلامت غذایی مازندران مورد بررسی قرار می گیرد

  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین
  • rss
  • آرشیو

 

 

مبلمان ماهور بهشهر