صفحه نخست

فرهنگ و هنر

اقتصادی

عمومی

حوادث

سیاسی

علم و فناوری

اجتماعی

ورزشی

اخبار
چاپ
مدیرعامل شرکت غله منطقه 2 کشور خبر داد

125 خبازی مازندران در فاز اول پایلوت کیفی‌سازی

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور گفت: از آغاز طرح پایلوت ارتقاء کیفیت نان در مازندران تاکنون تعداد 125 واحد خبازی در سطح استان به‌عنوان پایلوت کیفی‌سازی نان شناسایی و معرفی شدند.

کد خبر : 26616

تاریخ انتشار : 13/04/1394 - 10:02


125 خبازی مازندران در فاز اول پایلوت کیفی‌سازی

به گزارش خط امید بهشهر، رمضانعلی ملک در گفت‎وگو با مازنداصناف، اظهار کرد: از آغاز طرح پایلوت ارتقای کیفیت نان در مازندران تاکنون تعداد 125 واحد خبازی در سطح استان به عنوان پایلوت کیفی‌سازی نان شناسایی و معرفی شدند.

وی افزود: وضعیت بهداشت محیطی و فردی خبازی‌ها، وضعیت ماشین‌آلات و لوازم نانوایی‌ها، امکانات ذخیره‌سازی و نگهداری آرد، مهارت شغلی و دانش نیروی انسانی واحدها از مهم‌ترین شاخصه‌هایی است که در اجرای طرح پایلوت کیفی‌سازی نان مورد توجه قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور ابراز امیدواری کرد: با اجرای طرح پایلوت ارتقابخشی کیفیت نان در مازندران که به‌عنوان یک مدل و الگوی مطلوب برای سایر استان‌های کشور است، بتوان نان با کیفیت و با مطلوبیت بالا بر سر سفره‌های مردم قرار داد.

این مسئول خاطرنشان کرد: در واحدهای خبازی که به‌عنوان پایلوت معرفی شدند، نیروهای انسانی آن از لباس متحدالشکل استفاده می‌کنند.

ملک تصریح کرد: بانک‌ها کمک کنند تا با توجه به اینکه مازندران به‌عنوان پایلوت ارتقای کیفیت نان در سطح کشور انتخاب شده است، تسهیلات لازم و مناسب برای بهسازی فضای محیطی و دستگاه‌های تولید نان به واحدهای خبازی ارائه دهند.

وی در پایان با بیان اجرایی شدن سامانه حمل یکپارچه و یکسان واحدهای آرد در استان، گفت: تمام امکانات استان برای پایلوت کیفی‌سازی نان باید بسیج شود و از اعتبارات ملی نیز استفاده کرد.


منبع : بلاغ

 

 

  

دیدگاه شما در مورد : 125 خبازی مازندران در فاز اول پایلوت کیفی‌سازی

125 خبازی مازندران در فاز اول پایلوت کیفی‌سازی

  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین
  • rss
  • آرشیو

 

 

مبلمان ماهور بهشهر