صفحه نخست

فرهنگ و هنر

اقتصادی

عمومی

حوادث

سیاسی

علم و فناوری

اجتماعی

ورزشی

اخبار
چاپ

فعالیت کشیک 3 هزار نانوایی طی ایام نوروز در مازندران

واحدهای خبازی مازندران در ایام نوروز برای خدمات‌دهی به مردم و مسافران این استان به صورت کشیک خدمات ارائه می‌کنند که در این بین 3هزار خبازی به صورت کشیک نان مورد نیاز مردم را در اختیار آنها قرار می‌دهند.

کد خبر : 19947

تاریخ انتشار : 20/12/1393 - 13:31


فعالیت کشیک 3 هزار نانوایی طی ایام نوروز در مازندران

به گزارش خط امید بهشهر _ نان در سبد غذایی خانوار از اهمیت به‌سزایی برخوردار است و در میان مردم ما به‌عنوان برکت سفره یاد می‌شود.

نان‌ انواع مختلفی دارند که براساس آداب اقوام مختلف، متفاوت است اما این ماده غذایی در میان مازندرانی‌ها از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است تا حدی که برخی افراد حتی هنگام مصرف برنج نیز از نان استفاده می‌کنند و عقیده آنها بر این است اگر نان روی سفره نباشد نمی‌توانند دست از غذا خوردن بکشند به‌عبارتی سیر نمی‌شوند.

نان در میان مازندرانی‌ها به روش‌های مختلف طبخ شده و بر سر سفره می‌آید در برخی از روستاهای مازندران هنوز مردم برای تهیه نان از تنورهای هیزمی استفاده می‌کنند که عطر آن هر فردی را به طرف خود می‌کشاند.

با توجه به اینکه مازندران سالانه در ایام تعطیلات به‌ویژه تابستان و نوروز پذیرای گردشگران بسیاری است که واحدهای خبازی استان در این ایام به ‌صورت کشیک فعال هستند تا مردم بتوانند نان مورد نیاز خود را برطرف کنند.

حسین اصغرزاده معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با اشاره به اینکه تمامی واحدهای خبازی سطح استان در ایام نوروز مانند سنوات گذشته فعالیت دارند، گفت: 4 هزار و 200 واحد خبازی در مازندران وجود دارد که از این تعداد حدود 3 هزار واحد خبازی در ایام نوروز به عنوان واحدهای کشیک فعالیت می‌کنند.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با اشاره به اینکه واحدهای خبازی استان که در مسیرهای اصلی تردد مسافران هستند به عنوان کشیک فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: حدود 200 نفر از بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف بر کیفیت نان و وزن چانه و سایر موارد نظارت دارند.

وی با اشاره به اینکه سهمیه آرد واحدهای خبازی استان توسط شرکت غله و خدمات بازرگانی تامین شده و هیچ‌گونه مشکلی در این راستا وجود ندارد، خاطرنشان کرد: تاکید ما این است که واحدهای خبازی دقت بیشتری بر پخت نان داشته باشند تا رضایت مردم جلب شود.

اصغرزاده اذعان کرد: شهروندان مازندران در صورت مشاهده تخلف و شکایت می‌توانند مراتب را از طریق سامانه 124 به ستاد خبری سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گزارش کنند تا مورد رسیدگی قرار گیرد.

رئیس اتاق اصناف مرکز مازندران با اشاره به اینکه نظارت و بازرسی بر اصناف به‌ویژه واحدهای خبازی در ایام نوروز همچون ایام مختلف سال وظیفه ذاتی اتاق اصناف است، گفت: ستادی تشکیل شده که در این ستاد برنامه‌ریزی برای کشیک نوروزی واحدهای خبازی در نظر گرفته شده‌ است.

وی با بیان اینکه توصیه ما رعایت کیفیت و وزن چانه در پخت نان است، ابراز داشت: واحدهای خبازی استان باید این مهم را ملحوظ نظر داشته باشند.

رمدانی بیان کرد: با توجه به اینکه مازندران استان گردشگرپذیر است در ایام نوروز ضرورت تشکیل ستاد و نظارت بر این واحدها الزامی است. همچنین باهمکاری سازمان صنعت،معدن و تجارت همکاران اتاق اصناف به صورت اکیپ سیار بر واحدهای خبازی نظارت دارند.

در راستای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی واحدهای خبازی استان به‌ویژه در مسیرهای ورودی به صورت کشیک فعال هستند تا مردم در این راستا با مشکلی مواجه نشوند.


منبع : بلاغ

 

 

  

دیدگاه شما در مورد : فعالیت کشیک 3 هزار نانوایی طی ایام نوروز در مازندران

فعالیت کشیک 3 هزار نانوایی طی ایام نوروز در مازندران

  • آخرین اخبار
  • پربیننده ترین
  • rss
  • آرشیو

 

 

مبلمان ماهور بهشهر