
به گزارش خبرنگار خط امید، بیمارستان امام خمینی(ره) بهشهر بیش از نیم قرن گذشته در یکی از خیابان های اصلی این شهرستان بنا شده است.
در حال حاضر این بیمارستان یکی از بیمارستانهای دولتی اصلی در بین شهرهای شرقی مازندران است که بیماران زیادی را در طول روز تحت درمان قرار می دهد.
بر اساس گفتههای دکتر اسلام بابانژاد رییس این بیمارستان، سالانه حدود 380 هزار بیمار سرپایی فقط به اورژانسهای آن مراجعه می کنند که تقریبا بیش از 1000 نفر در روز خواهد شد.
با توجه به تردد بالای مراجعه کننده به این بیمارستان حیاتی در شرق مازندران کنترل ترافیک و عبور و مرور یکی از نیاز های اساسی این مجموعه درمانی به شمار می رود.
اما متاسفانه این بیمارستان نه تنها از داشتن یک پارکینگ مناسب محروم است که خود مشکلات فراوان ترافیکی را ایجاد می کند، بلکه با یک معضل جدی روبرو است و آن هم حضور مسافر کشان شخصی بدون مجوز در مقابل درب های ورودی است.
این خودروهای شخصی با تهیه تابلوی "خط ویژه بیمارستان امام " به صورت غیر قانونی در حال فعالیت هستند در صورتی که هیچگونه پرونده ایی در سازمان حمل و نقل همگانی شهرستان بهشهر ندارند.
از سال 90 روسای بیمارستان امام با ارسال نامههایی به فرمانداری، راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی و سازمان حمل و نقل همگانی خواستار پیگری این معضل شدند، اما امروز با گذشت حدود سه سال و نامه نگاری های مختلف هنوز این معضل برطرف نشد.
نه تنها مسافرکشان شخصی با تابلوهای جعلی و ساختگی خود در حال فعالیت هستند بلکه در بسیاری موارد باعث اختلال در تردد خودروهای امدادی و پزشکان معالج در رسیدن به موقع به بیمارستان می شوند.
نکته قابل تامل اینجاست که با توجه به نامه نگاریهای همین رانندگان برای تحت پوشش قرارگرفتن در سازمان تاکسیرانی هنوز هیچ گونه اقدامی صورت نگفته است.
اگر بیمارستان امام خمینی(ره) با این حجم بالای مراجعه کننده نیاز به خط ویژه تاکسی دارد چرا هیچگونه اقدامی در این خصوص انجام نمی شود؟و اگر نیازی به تاکسی در مقابل بیمارستان نیست چرا با این رانندگان متخلف برخورد نمی شود؟
گفتنی است که با شروع به کار پروژه بیمارستان جایگزین بیمارستان امام خمینی(ره) در زمینی به مساحت 2.5 هکتار در شرق بهشهر امید برطرف شدن این معظلات در خیابان امام در دلها زنده شد که شنیده حکایت از تعطیلی این پروژه دارد که به مطلبی جداگانه به طور ویژه به آن خواهیم پرداخت.